Ons team

Ons team

Bijzondere locatie

Een plek met een rijke historie op korte afstand van Den Bosch én Vught centrum, midden in de natuur en toch volop parkeer mogelijkheden.
Kinderen kunnen heerlijk vrij spelen tussen de bomen en het gras, terwijl je als ouder  rustig geniet van een goed glas wijn of een lekker biertje.

Kirsten Gieben
Kirsten Gieben
Eigenaar/Host
Kirsten runt met haar compagnon Laurens ook het naastgelegen Italiaanse restaurant Osteria Ciao Bella. “Onze restaurants blijven een unieke ontmoetingsplek, waarbij onze gasten afhankelijk van hun schema of voorkeur in Pannûkoek kiezen voor een snelle hap met pizza of pannenkoek, of de tijd nemen om net iets uitgebreider te tafelen in de Osteria.”
Laurens Jongenotter
Laurens Jongenotter
Eigenaar/Host
Pannûkoek, voor pannenkoeken en échte Italiaanse pizza’s (by Osteria). “Het is een bewuste keuze om de pizza’s in Pannûkoek te serveren”, aldus Laurens “omdat we de keuken in de Osteria naar een iets hoger niveau tillen, zonder de laagdrempeligheid te verliezen.”
Chef Kok
Chef Kok
Chef
TIP: Wordt-een-echte- pannûkoekenbakker-workshop, waarbij kinderen onder begeleiding van onze super leuke en humoristische kok leren hoe het is om een échte pannenkoekenbakker te zijn.